Snijderstotaalonderhoud logo

Adres

Valeriaan 31, Puttershoek

Direct contact

Diensten

Benieuwd naar wat Snijders Totaalonderhoud voor jou kan betekenen? Lees dan nu verder welke diensten wij aanbieden of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Schilderen_op_een_steiger

Schilderen

Opzoek naar een binnen of buiten schilder? Dan zijn wij wie je zoekt! Onze professionals hebben een uitgebreide expertise en kunnen jouw wensen daardoor perfect uitvoeren. Wij zorgen uiteraard voor alle benodigdheden zoals bijv. een hoogwerker waardoor je zorgeloos het beste resultaat krijgt!

Sauzen

Wij verzorgen uiteraard ook al jouw sauswerkzaamheden. Met het sauzen van de wanden creëert u een strakke uitstraling. En door het gebruik van kleuren brengt u tevens sfeer in huis. Onze experts leveren de mooiste resultaten en zorgen ervoor dat jouw wanden klaar zijn om geschilderd te worden.

Stucen

Heb je een scheurtje in de muur? of wil je een wand laten schilderen die nog niet is gladgestreken? Dan verzorgen wij jouw stucwerk zodat je wand egaal word gemaakt en daardoor klaar is om geschilderd te worden. Onze specialisten gaan snel en vakkundig te werk met de beste materialen!

Glaszetter

Wij begrijpen dat het ene project het andere niet is. Zo is er met het oog op verduurzaming en het beperken van hoge energie kosten momenteel veel vraag naar het vervangen van ruiten in de Hoeksche Waard en omstreken.

Maar het kan ook zo zijn dat jouw ruit per ongeluk kapot gaat en je met spoed een glaszetter nodig hebt. Voor beide projecten hebben wij een oplossing. Zo bieden wij spoeddiensten aan maar werken wij uiteraard ook gewoon op afspraak.

Houtrenovatie

Heb je last van houtrot? Of heb je houten kozijnen die wel toe zijn aan een opknap beurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Zo is het repareren van een houten kozijn vele malen goedkoper en effectiever dan het plaatsen van een nieuw kozijn. Dit geldt natuurlijk ook voor andere hout gerelateerde werkzaamheden. Neem daarom nu contact met ons op en kijk samen met ons naar de mogelijkheden. Of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte opvragen?

Neem dan nu contact met ons op via één van de kanalen op onze contact pagina. Of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Offerte aanvragen

Wij streven ernaar om binnen één werkdag op jouw aanvraag te reageren.