Snijderstotaalonderhoud logo

Adres

Valeriaan 31, Puttershoek

Direct contact

Over Snijders Totaalonderhoud

Snijders Totaalonderhoud is de specialist in de Hoeksche Waard en omstreken voor al jouw schilderprojecten! Met onze flexibele werktijden én dagen onderscheiden wij onszelf van de rest door net dat stapje verder te gaan.

Auto_op_de_oprit_van_een_huis
Stukadoor-aan-het-werk-met-een-stucmachine

Snijders Totaalonderhoud

Service gericht, kwalitatief maatwerk, en een transparante werkwijze dat is waar we voor staan bij Snijders Totaalonderhoud. En dat blijkt, over de jaren hebben wij talloze klanten voornamelijk in de Hoeksche Waard blij mogen maken met onze schilderwerkzaamheden!

Wij zeggen altijd oefening baart kunst, en met meer dan 10 jaar ervaring in het vaak zit het bij ons wel goed met de oefening. Dus ben je op zoek naar iemand die van jouw project een kunst werk maakt dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Benieuwd naar wat onze klanten vonden van ons werk? Lees dan nu onze klant reviews.

Service gebied

Ben je opzoek naar een schildersbedrijf in Oud-Beijerland, Numansdorp of Puttershoek? Dan zijn wij wie je zoekt! Snijders Totaalonderhoud verricht schilderwerkzaamheden in de hele Hoeksche Waard.

Ook verrichten wij schilderwerkzaamheden in Barendrecht, Dordrecht, Rotterdam, en omstreken. Mocht jouw woonplaats hier niet tussen staan. Neem dan gerust contact met ons op zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!

Service-gebied-Snijderstotaalonderhoud-Hoeksche-Waard

Weekend Service

Bij Snijders Totaalonderhoud hechten wij veel waarde aan onze klantenservice. Daarom gaan wij net een stapje verder dan de rest door met jou mee te denken.

Zo snappen wij dat bedrijven liever geen bouw werkzaamheden op de achtergrond hebben onder werktijd. Daarom heb je bij ons de mogelijkheid om je projecten in het weekend uit te laten voeren.

Spoed Projecten

Door onze flexibele werktijden en dagen, zijn wij ook in staat om spoedprojecten uit te voeren. Zo kunnen wij buiten reguliere kantoortijden en doordeweekse werk dagen jouw projecten zonder problemen uitvoeren.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte opvragen?

Neem dan nu contact met ons op via één van de kanalen op onze contact pagina. Of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Offerte aanvragen

Wij streven ernaar om binnen één werkdag op jouw aanvraag te reageren.