Snijderstotaalonderhoud logo

Adres

Valeriaan 31, Puttershoek

Direct contact

Hét Schildersbedrijf in de Hoeksche Waard – Snijders Totaalonderhoud

Welkom iedereen bij onze eerste officiële blog. Wij zijn Snijders Totaalonderhoud, HET Totaalonderhoud bedrijf binnen de Hoeksche Waard. Met onze jonge en frisse kijk op de wereld zijn wij niet alleen kwaliteit gericht maar ook service gericht. Bij ons staat de wens van de klant dan ook voorop.

Snijders Totaalonderhoud is een bedrijf gevestigd in Puttershoek, maar operationeel in de gehele Hoeksche Waard en omstreken. De werkzaamheden die wij aanbieden zijn als volgt.:

  • Binnen en Buiten Schilderwerk
  • Stucen
  • Sauzen
  • Houtrenovatie (Gespecialiseerd in kozijnen)
  • Behangen
  • Ruiten plaatsen

Het personeel beschikt allemaal over een uitgebreide expertise welk opgebouwd is over de jaren heen. Al het personeel van Snijders Totaalonderhoud heeft bij talloze high-end klussen mogen bijdragen aan het uiteindelijke resultaat. Hierdoor staan wij garant voor onze kwaliteit bij elke klus!

Over een periode van 10 jaar hebben wij het overgrote deel van onze klussen in de Hoeksche Waard en omstreken afgewerkt. Mede hierdoor weten wij als geen ander hoe de huizen in elkaar zitten en wat de meest voorkomende mankementen en behoeftes zijn. Daarom zijn wij als bedrijf een ware specialist in de omgeving.

Doordat wij expliciet op de Hoeksche Waard gericht zijn kunnen wij altijd de scherpste tarieven bieden. Ons personeel is ook grotendeels afkomstig uit de Hoeksche Waard en omstreken waardoor wij doorgaans meer kennis hebben van de huizen. Lagere rijkosten hebben en ons bedrijfspand in de buurt hebben.

Voor al onze klussen gebruiken wij uiteraard alleen het beste materiaal van zorgvuldig geselecteerde merken. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit waarborgen en blijven al onze werkzaamheden voor een lange periode van top kwaliteit. 

Wij zijn ook beschikbaar voor spoedprojecten buiten kantoor tijden om. Deze diensten leveren wij op aanvraag aan en hier kunnen wij doorgaans snel op anticiperen. Dit doen wij voorlopig alleen in de Hoeksche Waard met Barendrecht en Rotterdam als extra service gebied. Bij interesse kunt u hier contact met ons opnemen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Mocht je nog vragen hebben, kan je uiteraard via de email of telefonisch contact met ons opnemen.

Nog meer berichten

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte opvragen?

Neem dan nu contact met ons op via één van de kanalen op onze contact pagina. Of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Offerte aanvragen

Wij streven ernaar om binnen één werkdag op jouw aanvraag te reageren.